- با توجه به مقادیر بدست آمده سوال سوم متغیر رضایت بیشتر از دیگر سوالات توانسته است واریانس عامل رضایت را توضیح دهد. به عبارت دیگر همبستگی این گویه با عامل یاد شده و تاثیری که در آن دارد بیشتر از دو گویه دیگر است.
- با توجه به مقادیر بدست آمده سوال دوم متغیر اعتماد بیشتر از دیگر سوالات توانسته است واریانس عامل اعتماد را توضیح دهد. به عبارت دیگر همبستگی این گویه با عامل یاد شده و تاثیری که در آن دارد بیشتر از دو گویه دیگر است.
شکل ۴-۳- مدل اندازه گیری ابعاد کیفیت ارتباطات در حالت تخمین استاندراد
- مدل در حالت اعداد معناداری
همانطور که مشاهده می شود کلیه ی اعداد معناداری خارج از دامنه ی ۹۶/۱+ و ۹۶/۱- است، بنابراین مدل اندازه گیری ابعاد کیفیت ارتباطات در حالت معناداری مورد تایید قرار می گیرد.
شکل ۴-۴- مدل اندازه گیری ابعاد کیفیت ارتباطات در حالت اعداد معناداری
- شاخص های برازش مدل اندازه گیری
شاخص های برازش مدل اندازه گیری ابعاد کیفیت ارتباطات که در جدول(۴-۱۱) آمده است، نشان می دهد که مدل یا داده های جمع آوری شده از نمونه ی آماری تحقیق برازش خوبی دارد، یعنی گویه های مورد استفاده برای سنجش ابعاد کیفیت ارتباطات به درستی به کار گرفته شده اند.
جدول ۴-۱۱- شاخص های برازش مدل اندازه گیری ابعاد کیفیت ارتباطات
x2 / df
RMSEA
AGFI
GFI
مقادیر استاندارد
۳ ≥
۰۸/۰≥
۸/۰≤
۹/۰≤
مقادیر مدل
۷۶۱/۲
۰۷۶/۰
۸۲/۰
۹۱/۰
۴-۵-۳- متغیر تمایل به استفاده
در این بخش خروجی های مربوط به مدل در حالت تخمین استاندارد و مدل در حالت اعداد معناداری متغیر تمایل به استفاده در غالب تحلیل عاملی تاییدی مرتبه ی اول بررسی شده است.
- مدل در حالت تخمین استاندارد
مدل های اندازه گیری در حالت تخمین استاندارد میزان تاثیر هر کدام از متغیرها و یا گویه ها در توضیح واریانس نمرات متغیر یا عامل اصلی را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می شود، کلیه ی این مقادیر بالای ۵/۰ بدست آمده و این مدل مطلوب است. با توجه به مقادیر بدست آمده سوال دوم متغیر تمایل به استفاده بیشتر از دیگر سوالات توانسته است واریانس عامل تمایل به استفاده را توضیح دهد. به عبارت دیگر همبستگی این گویه با عامل یاد شده و تاثیری که در آن دارد بیشتر از دو گویه دیگر است.
شکل ۴-۵- مدل اندازه گیری متغیر تمایل به استفاده در حالت تخمین استاندراد
- مدل در حالت اعداد معناداری
همانطور که مشاهده می شود کلیه ی اعداد معناداری خارج از دامنه ی ۹۶/۱+ و ۹۶/۱- است، بنابراین مدل اندازه گیری تمایل به استفاده در حالت معناداری مورد تایید قرار می گیرد.
شکل ۴-۶- مدل اندازه گیری متغیر تمایل به استفاده در حالت اعداد معناداری
- شاخص های برازش مدل اندازه گیری