نمودار فراوانی برحسب داشتن سابقه سرقت در میان اقوام پاسخگو نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۶۴% (۱۲۸ نفر) اقوامشان فاقد سابقه سرقت هستند و۳۶% (۷۲ نفر) از اقوام پاسخگویان دارای سابقه سرقت هستند.
نمودار(۳-۳۰)
توجه به نمودار فراوانی برحسب وضعیت اعتقادی و مذهبی اقوام پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو، ۵۴% (۱۰۸ نفر) از اقوام پاسخگویان بیاعتقاد به مسائل مذهبی هستند و۴۶ % (۹۲نفر) از اقوام پاسخگویان معتقد به مسائل مذهبی و دینی هستند.
نمودار(۳-۳۱)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب تأثیر اقوام در ارتکاب سرقت توسط پاسخگو نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۸۸% (۱۷۶نفر) تأثیر اقوام در ارتکاب سرقت توسط خود را انکار کرده اند، و ۱۲% (۲۴ نفر) مدعی تأثیر اقوام در سارق شدن خود شده اند.
نمودار(۳-۳۲)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب اهمیت دادن والدین پاسخگویان در انتخاب دوست نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو، والدین ۸۹% (۱۷۸ نفر) آنان اهمیتی در انتخاب دوستان توسط پاسخگو ندادهاند و تنها ۱۱% (۲۲ نفر) والدین پاسخگویان برای انتخاب دوستان پاسخگو اهمیت قائل شده اند.
نمودار(۳-۳۳)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب وضعیت اعتقادی و مذهبی دوستان پاسخگو نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر، ۸۴%(۱۶۹ نفر) دارای دوستانی بوده اند که اعتقادی به مسائل مذهبی نداشتهاند و تنها ۱۶% (۳۱نفر) دارای دوستانی بوده اند که به مسائل مذهبی معتقدند.
نمودار(۳-۳۴)
توجه به نمودار فراوانی برحسب داشتن سابقه کیفری دوستان نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو، ۶۶% (۱۳۲نفر) دوستان آنها دارای سابقه کیفری و ۳۴% (۶۸ نفر) فاقد سابقه کیفری بودند. همانطور که گفته شد رابطه دوستی تأثیر زیادی در خلق و رفتار و شخصیت هر فرد می گذارد. همان گونه که مشاهده شد بیش از۶۰% از فراد پاسخگوی ما دارای دوستانی بوده اند که سابقه کیفری داشته اند.
نمودار(۳-۳۵)
توجه به نمودار فراوانی برحسب داشتن سابقه سرقت دوستان افراد پاسخگو نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو، دوستان ۵۲%(۱۰۸ نفر) از پاسخگویان دارای سابقه سرقت بوده اند و دوستان ۴۸% (۹۶نفر) از پاسخگویان فاقد سابقه سرقت بودهاند.
نمودار(۳-۳۶)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب داشتن سابقه اعتیاد داشتن دوستان افراد پاسخگو نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ پاسخگو، ۷۱% (۱۴۲نفر) از دوستانی با سابقه اعتیاد دارند و ۲۹%(۵۸ نفر) فاقد دوستان با سابقه اعتیاد هستند.
نمودار(۳-۳۷)
توجه به نمودار فراوانی برحسب تأثیر داشتن دوستان در سارق شدن فرد نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفرپاسخگو ۸۷% (۱۷۴ نفر) از آنان تأثیر دوستانشان در ارتکاب سرقت توسط خود را تأیید کرده اند و ۱۳% (۲۶ نفر) از پاسخگویان منکر تأثیر دوستان در سارق شدن خود میباشند.
نمودار(۳-۳۸)
توجه به نمودار فراوانی برحسب نحوه رفتار معلمان در مدرسه با پاسخگویان بیان می کند که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۴۴% (۸۸ نفر) رفتار معلمان با خود را بد ارزیابی کرده اند و ۳۶ % (۶۸ نفر) رفتار معلمان را خوب دانسته اند و ۲۲ %(۴۴ نفر) رفتار معلمان با خود را متوسط و معمولی ارزیابی کرده اند.
نمودار(۳-۳۹)
توجه به نمودار فراوانی برحسب تأثیر مدرسه بر سارق شدن پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۴۶% (۹۲ نفر) از آنان تأثیر مدرسه را در ارتکاب سرقت تأیید کرده اند و ۵۴% (۹۲ نفر) از آنان منکر تأثیر مدرسه در سارق شدنشان شده اند.
نمودار(۳-۴۰)
توجه به نمودار فراوانی برحسب اعتقادات مذهبی پاسخگویان نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۶۹% (۱۳۸ نفر) اعتقاد چندانی به مسائل مذهبی نداشتند و۳۱% (۶۲ نفر) از پاسخگویان معتقد به مسائل مذهبی بودند.
نمودار(۳-۴۱)
توجه به نمودار فراوانی اهل نماز و روزه بودن پاسخگویان نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۶۸% (۱۳۶ نفر) از آنان اهل نماز و روزه نیستند و ۳۲% (۶۴ نفر) از پاسخگویان اهل نماز و روزه هستند.
نمودار(۳-۴۲)
توجه به نمودار فراوانی برحسب مصرف مشروبات الکلی توسط پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۶۰%(۱۱۹ نفر) از آنان مشروبات الکلی مصرف نکرده اند و ۴۰% (۸۱ نفر) از آنان سابقه مصرف مشروبات الکلی داشته اند
نمودار(۳-۴۳)
توجه به نمودار فراوانی برحسب تأثیر مصرف مشروبات الکلی در سارق شدن پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۹۴% (۱۸۸ نفر) از آنان منکر تأثیر مصرف مشروبات الکلی در ارتکاب سرقت توسط خود شده اند، و۶% (۱۲ نفر) از پاسخگویان تأثیر مصرف مشروبات الکلی را در سارق شدن خود تأیید کرده اند.
نمودار(۳-۴۴)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب داشتن سابقه اعتیاد نشان میدهد از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگو، ۸۳% (۱۶۷ نفر) از آنان دارای سابقه اعتیاد بوده و ۱۷% ( ۳۳ نفر) سابقه اعتیاد نداشتهاند.
نمودار(۳-۴۵)
توجه به نمودار فراوانی برحسب تأثیر اعتیاد در سارق شدن پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو، ۸۲ % (۱۶۴ نفر) تأثیر اعتیاد در ارتکاب سرقت توسط خود را تأیید کرده اند و ۱۸% (۳۶نفر) از آنان منکر تأثیر اعتیاد در سارق شدن خود شده اند.
نمودار(۳-۴۶)
توجه به نمودار فراوانی برحسب داشتن سابقه بیماری روانی نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۸۷% (۱۷۳ نفر) فاقد سابقه بیماری روانی بوده و تنها ۱۳%( ۲۷ نفر) از پاسخگویان دارای سابقه بیماری روانی بوده اند
نمودار(۳-۴۷)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب تأثیر بیماری روانی در سارق شدن پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر افراد پاسخگو ۹۳% (۱۸۶ نفر) منکر تأثیر بیماری روانی در سارق شدن خود شده اند و ۷% (۱۴ نفر) از پاسخگویان تأثیر بیماری روانی را در سارق شدن خود تأیید کرده اند.
نمودار(۳-۴۸)
توجه به نمودار فراوانی برحسب داشتن روابط نامشروع پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۵۹% (۱۱۸ نفر) از پاسخگویان داشتن روابط نامشروع را رد کرده اند و ۴۱% (۸۲ نفر) از آنان داشتن روابط نامشروع را توسط خود تایید کرده اند.
نمودار(۳-۴۹)
توزیع نمودار فراوانی برحسب تأثیر روابط نامشروع در سارق شدن پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۷۶% (۱۵۲ نفر) معتقد به عدم تأثیر روابط نامشروع در ارتکاب سرقت توسط خود شده اند و ۲۴% (۴۸ نفر) از پاسخگویان تأثیر روابط نامشروع را در سارق شدن خود تأیید کرده اند.
نمودار(۳-۵۰)
توجه به نمودار فراوانی بر حسب نحوه ارتکاب سرقت پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگویان۴۰% (۹۴ نفر) به تنهایی مرتکب سرقت شده اند، ۳۲% (۶۴ نفر) از پاسخگویان هر طور فراهم شده چه با شریک و چه به تنهایی سرقت کرده اند، ۲۱ % (۴۲ نفر) همراه با شریک مرتکب جرم سرقت شده اند.
نمودار(۳-۵۱)
نمودار فراوانی بر حسب نقشه کشیدن برای ارتکاب سرقت توسط پاسخگویان نشان میدهد که از مجموع ۲۰۰ نفر پاسخگو ۸۹% از آنان نقشه و طرحی خاص برای ارتکاب سرقت نداشتهاند وتنها ۱۱% (۲۲ نفر) از آنان قبل از ارتکاب سرقت برای انجام آن نقشه و طرحی خاص داشته اند.
نمودار(۳-۵۲)
توجه به نمودار فراوانی برحسب آگاهی و دادن احتمال توسط پاسخگویان به دستگیری و مجازات نشان میدهد که ۷۱% (۱۴۲ نفر) از آنان احتمال دستگیری و مجازات به جرم سرقت را ندادهاند وتنها ۲۹% (۵۸ نفر) از پاسخگویان احتمال به دستگیری و مجازات به این جرم را دادهاند.
نمودار(۳-۵۳)
توجه به نمودار فراوانی برحسب داشتن سابقه زندان نشان میدهد که از جمع ۲۰۰ نفر پاسخگویان ۵۱% (۱۰۲ نفر) دارای سابقه حبس بوده و ۴۹% (۹۸ نفر) فاقد سابقه زندان هستند.
دانلود مطالب پژوهشی درباره بررسی جرم شناختی سرقت در شهر کرمانشاه با تأکید بر ...