فصل چهارم ۴۸
۴-۱- نتایج مرحله اول ۴۹
۴-۱-۱- اثر فاکتورهای مختلف بر میزان ترکیبات فنلی کل ۵۱
۴-۱-۲- اثر فاکتورهای مختلف بر میزان ترکیبات فلاونوئیدی ۵۴
۴-۱-۳- اثر فاکتورهای مختلف بر قدرت مهار کنندگی رادیکال آزاد DPPH 57
۴-۱-۴- اثر فاکتورهای مختلف بر فعالیت ضد اکسایشی کل ۶۰
۴-۲- نتایج مرحله دوم ۶۲
۴-۲-۱- مقدار کل ترکیبات فنلی ۶۳
۴-۲-۲- مقدار کل ترکیبات فلاونوئیدی ۶۶
۴-۲-۳- قدرت کنندگی رادیکال آزاد DPPH 70
۴-۲-۴- فعالیت ضد اکسایشی کل ۷۲
۴-۳- نتایج مرحله سوم ۷۵
۴-۳-۱- بهینه سازی شرایط فرایند استخراج ۷۵
۴-۴- نتایج مرحله چهارم ۷۶
نتیجه گیری کلی ۷۹
پیشنهادات ۸۰
فهرست منابع و مآخذ ۸۱
منابع مورد استفاده ۸۲
پیوست ۸۸
چکیده انگلیسی (Abstract) 98
فهرست اشکال
۲-۱- مکانیسم تشکیل مالون آلدئید ۱۴
۲-۲- دستگاه رنسیمت برای اندازه گیری OSI 15
۲-۳- ساختار شیمیایی توکوفرولها و توکوتریانولها ۲۱
۲-۴- ساختار شیمیایی L- اسید آسکوربیک، اریتوربیک اسید و آسکوربیل پالمیتات ۲۲
۳-۱- منحنی تعیین زمان پایداری روغن ۴۷
۴-۱- تأثیر دما بر میزان ترکیبات فنلی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۲
۴-۲- تأثیر زمان بر میزان ترکیبات فنلی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۲
۴-۳- تأثیر میزان پودر آب پنیر بر میزان ترکیبات فنلی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۳
۴-۴- تأثیر میزان غلظت حلال بر میزان ترکیبات فنلی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۳
۴-۵- تأثیر دما بر میزان ترکیبات فلاونوئیدی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۵
۴-۶- تأثیر زمان بر میزان ترکیبات فلاونوئیدی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۵
۴-۷- تأثیر میزان غلظت حلال بر میزان ترکیبات فلاونوئیدی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۶
۴-۸- تأثیر دما بر میزان DPPH پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۸
۴-۹- تأثیر زمان بر میزان DPPH پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۸
۴-۱۰- تأثیر میزان غلظت حلال بر میزان DPPH پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۹
۴-۱۱- تأثیر میزان پودر آب پنیر بر میزان DPPH پودر تفاله انگور تخمیر شده ۵۹
۴-۱۲- تأثیر دما بر میزان فعالیت ضد اکسایشی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۶۱
۴-۱۳- تأثیر زمان بر میزان فعالیت ضد اکسایشی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۶۱
۴-۱۴- تأثیر میزان پودر آب پنیر بر میزان فعالیت ضد اکسایشی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۶۲
۴-۱۵- تأثیر میزان غلظت حلال بر میزان فعالیت ضد اکسایشی کل پودر تفاله انگور تخمیر شده ۶۲
۴-۱۶- ترکیبات فنلی پودر تفاله انگور تخمیر شده به عنوان تابعی از غلظت حلال و دما ۶۵
۴-۱۷- ترکیبات فنلی پودر تفاله انگور تخمیر شده به عنوان تابعی از غلظت حلال و زمان ۶۵
۴-۱۸- ترکیبات فلاونوئیدی پودر تفاله انگور تخمیر شده به عنوان تابعی از غلظت حلال و دما ۶۸
۴-۱۹- تأثیر میزان پودر آب پنیر بر میزان ترکیبات فلاونوئیدی پودر تفاله انگور تخمیر شده ۶۹
بهینه سازی استخراج آنتی اکسیدان ها از تفاله های انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزه به روش کشت سطحی و بررسی اثر آنتی اکسیدان های حاصل بر پایداری اکسیداتیو روغن کره محلی۹۳