H3.1. نگرش نسبت به نام تجاری مادر در نام های تجاری با پرستیژ بالا نسبت به نام های تجاری با پرستیژ پایین مثبت تر است.
H3.2. نگرش نسبت به نام تجاری مادر در نام های تجاری با سهم بازار بالا نسبت به نام های تجاری با سهم بازار پایین مثبت تر است.
H3.3. نگرش نسبت به نام تجاری مادر در نام های تجاری با قدرت تخصص بالا نسبت به نام های تجاری با قدرت تخصص پایین مثبت تر است.
H4. رابطه میان تناسب ادراک شده و نگرش از گسترش در بین مصرف کنندگان دارای اشتیاق بالا بیش از مصرف کنندگان دارای اشتیاق پایین است.
H5. رابطه میان کیفیت محصول گسترش یافته و نگرش از گسترش در بین مصرف کنندگان دارای اشتیاق بالا بیش از مصرف کنندگان دارای اشتیاق پایین است.
H6. رابطه میان قدرت نام تجاری مادر و نگرش از گسترش در بین مصرف کنندگان دارای اشتیاق بالا بیش از مصرف کنندگان دارای اشتیاق پایین است.
اشتیاق
تناسب ادراک شده
قابلیت انتقال مهارت
قابلیت جانشینی
قابلیت مکملی
تشابه
کیفیت ادراک شده
کیفیت نام تجاری مادر
کیفیت محصول
H4
H5
H6
H3
H2
H1
ارزیابی نگرش مصرف کنندگان از گسترش نام تجاری
قدرت نام تجاری مادر
پرستیژ نام تجاری
سهم بازار
تخصص و قدرت
نمایشگر۱۳-۲ مدل پایان نامه سید مهدی جلالی
۴- عباسیان نیکجه، فرزانه(۱۳۸۵).
عنوان پایان نامه: بررسی تاثیر برداشتهای مصرف کنندگان از نام تجاری بر عکس العمل آنها(مورد پژوهش: مصرف کنندگان تلفن همراه در شهر تهران)
چکیده: در تحقیق حاضر، تاثیر ذهنیت و برداشتهای مصرف کنندگان تهرانی از یک نام تجاری موبایل، بر واکنش آنها نسبت به روش های بازاریابی مورد بررسی قرار گرفته است. آمار تحلیلی این تحقیق به منظور بررسی روابط بین عوامل مرتبط با جنبه های کارکردی نام تجاری( گارانتی، مشخصه فردی، مشخصه اجتماعی و جایگاه و منزلت) و اثرات این متغیرها بر روی واکنشهای مصرف کننده نسبت به(تعمیم نام تجاری، پیشنهاد نام تجاری به دیگران و پرداخت قیمت بالاتر) از مدل معادلات ساختاری( تحلیل عاملی تائیدی) استفاده شده است.
۵- جباری،یاسر(۱۳۸۸)
عنوان مقاله: بررسی تاثیر نوجویی مصرف کننده، دانش محصول و اعتماد به شناسه والد بر پذیرش توسعه شناسه
چکیده:تحقیق حاضر، رابطه بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه(افقی و عمودی) شناسه و همچنین تاثیر تعدیلی دو متغیر دانش محصول و اعتماد به شناسه والد را در این رابطه مورد بررسی قرار داده است. مدل ارائه شده و فرضیه ها با بهره گرفتن از روش مستقیم مورد آزمون قرار گرفته است. نتاسج به دست آمده نشان داده است که نوجویی مصرف کننده بر پذیرش تویعه افقی و عمودی شناسه تاثیر مثبتی دارد. ( در این مقاله به جای واژه Brand از معادل فارسی آن “شناسه” استفاده شده است).برای آزمون فرضیه های تحقیق از نمونه ۳۸۵ نفری مصرف کنندگان محصولات رامک در شهر شیراز استفاده شده است. مدل ارائه شده و فرضیه ها با بهره گرفتن از روش مستقیم مورد آزمون قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان داد که نوجویی مصرف کننده بر پذیرش توسعه افقی و عمودی شناسه، تاثیر مثبتی دارد. از میان دو متغییر تعدیل کننده مورد بررسی، اثر تعدیلی دانش محصول، مورد تایید قرار نگرفت و طبق یافته ها، مشخص شد که اعتماد به شناسه والد بر رابطه بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه شناسه، اثر تعدیل کننده دارد.
سوالات تحقیق:
آیا نوجویی مصرف کننده، دانش محصول و اعتماد به شناسه والد بر پذیرش توسعه شناسه ناثیر دارد؟
سوالات فرعی:
آیا بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه شناسه رابطه مثبت وجود دارد؟
آیا دانش محصول بر ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه شناسه تاثیر می گذارد؟
آیا اعتماد بالا به شناسه والد بر ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه شناسه تاثیر می گذارد؟
فرضیات:
فرضیه اول: بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه افقی شناسه، رابطه مثبت وجود دارد.
فرضیه دوم: بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه عمودی شناسه، رابطه مثبت وجود دارد.
فرضیه سوم: در مصرف کنندگان دارای دانش محصول بالا، ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه افقی شناسه قوی تری از مصرف کنندگان دارای دانش محصول پایین است.
فرضیه چهارم: در مصرف کنندگان دارای دانش محصول بالا، ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه عمودی شناسه قوی تری از مصرف کنندگان دارای دانش محصول پایین است.
فرضیه پنجم: در مصرف کنندگان دارای اعتماد بالا نسبت به شناسه والد، ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه افقی شناسه قئی تری از مصرف کنندگان دارای اعتماد پایین به شناسه والد است.
فرضیه ششم: در مصرف کنندگان دارای اعتماد بالا نسبت به شناسه والد، ارتباط بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه عمودی شناسه، قوی تر از مصرف کنندگان دارای اعتماد پایین شناسه والد است.
متغییر های تحقیق:
در این تحقیق نوجویی مصرف کننده متغییر مستقل و پذیرش توسعه شناسه متغییر وابسته به شمار می آید که دو متغییر دانش محصول و اعتماد به شناسه والد هم نقش تعدیل کننده دارند و رابطه بین نوجویی مصرف کننده و پذیرش توسعه شناسه را تعدیل می کنند.
اعتماد به شناسه والد
بررسی-تاثیر-ا-ستراتژی-تعمیم-نام-تجاری-بر-نگرش-مصرف-کننده-از-محصول-جدید- فایل ۲۲